SmaakmakerTamaraFijnproeverZoet zonder suiker Italië specialistHamburger workshopbakken en braden
Tamara: één van onze smaakmakers
  • 1 september, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Fijnproever

Tamara kennen we al een tijdje. Sinds kort is ze één van onze smaakmakers en daar zijn we trots op. Ze is specialist in ‘zoet zonder suiker’ en Italiaans kokkerellen. Bakken en braden doet ze met ontzettend veel passie en dat proef je! Ze verrast onze gasten bijvoorbeeld met courgettecake en bietenbrownies en tovert in een handomdraai een bourgondisch Italiaans diner op tafel. Tamara is niet alleen goed in de keuken, ze weet je ook nog eens ontzettend veel te vertellen over gezonde voeding en pure producten. Dit betekent dat vanaf nu niet alleen Dave onze hamburger workshop verzorgt, maar dat Tamara dat ook doet!

Uitbreiding van ons team
Een uitbreiding van ons smaakmakers team was ook wel nodig. De hamburger workshop – die veelal wordt ingezet als teambuildingsactiviteit – blijft aan populariteit winnen en Dave kan natuurlijk niet op twee plekken tegelijkertijd zijn… Tamara ondersteunde Dave de afgelopen tijd al regelmatig tijdens workshops en gisteren was het tijd voor haar vuurdoop! Tijdens een try-out met bekenden gaf ze haar eerste hamburger workshop. Het leek of ze nooit anders heeft gedaan! Net als Dave straalt Tamara wanneer ze inspirerende foodfacts deelt en werkt haar enthousiasme aanstekelijk wanneer de deelnemende teams onderling de strijd met elkaar aangaan. We kunnen dus wel stellen dat we weer een smaakmaker pur sang in huis hebben gehaald.

Bakken met Tamara?