"Ik vind het belangrijk dat onze gasten een onvergetelijke dag hebben." Mandy - Eventmedewerker
"Ik wil gasten culinair blijven verrassen met onze foodconcepten." Sjaak - Chefkok en Smaakadviseur
12 Sfeer- en smaakmakers
1001 inspirerende ideeën
1 gezamenlijke passie

Een onvergetelijke indruk maken

We hebben van onze passie ons vak én onze bedrijfsnaam gemaakt. Sfeer en Smaak. Het klinkt simpel, maar bij het creëren van de ultieme sfeer- en smaakbeleving komt veel kijken. Daarom werken we met een team van detailliefhebbers en fijnproevers waar we ontzettend trots op zijn! Samen vormen we een veelzijdig evenementenbureau, hebben we ontzettend veel plezier en bedenken we de meest spraakmakende belevingsconcepten voor klanten zoals jij.

Liefde voor details
Wat we bij Sfeer en Smaak allemaal gemeen hebben, is onze grote passie voor details. Onze smaakmakers experimenteren en variëren met pure ingrediënten, waardoor er heerlijke hapjes en gerechten ontstaan. Onze sfeermakers volgen de laatste trends, laten kleuren spreken en maken verbluffende combinaties zodat de locatie van jouw feest er waanzinnig uitziet. Onze eventplanners laten niets aan het toeval over. Ze weten exact wat wanneer en door wie geregeld moet worden. Hierdoor loopt de organisatie van jouw feest of event op rolletjes. En onze fotografe, zij legt alle sfeer- en smaakdetails met veel liefde vast. Jouw taak? Eindeloos (na)genieten!

Werken bij Sfeer en Smaak
Wanneer je onderdeel bent van ons sfeervolle team, krijg je volop kans om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog, we laten je vrij om jouw meest geniale ideeën in de praktijk uit te voeren. We zijn altijd op zoek naar fijnproevers, detailliefhebbers en planningsprofessionals. Omdat bij ons niets standaard is, is onze sollicitatieprocedure ook niet standaard. Verras ons! Laat ons zien we je bent en wat je in huis hebt.

Maak kennis met onze sfeer- en smaakmakers.

Sfeer & smaak team
Dave Eventspecialist en Bruisend Brein

Dave ademt sfeer en smaak. Hij ontwikkelde de beste hamburger van Nederland, weet collega’s en klanten te inspireren en is het bruisende brein achter Sfeer en Smaak.

Mariëlle Sfeeradviseur en Fotograaf

Mariëlle heeft passie voor details en ontwikkelt de meest sfeervolle belevingsconcepten. Ook is ze als fotografe te boeken voor diverse feesten en events.

Patricia Eventspecialist en Projectmanager

Patricia laat niets aan het toeval over en is onze rots in de branding. Ze checkt en dubbelcheckt zodat er geen sfeer- of smaakdetail ontbreekt en is het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

Roben Eventmedewerker

Op Roben kun je bouwen! Hij ondersteunt tijdens events, workshops en feestjes en draagt met passie voor het eventvak bij aan de invulling van onze belevingsconcepten.

Floor Eventmedewerker

Floor vind je regelmatig op de vloer tijdens onze evenementen, waar ze zich met veel passie inzet om een onvergetelijke sfeer- en smaakbeleving neer te zetten.

Mila Eventmedewerker

Mila werkt mee aan uiteenlopende events, wat ze altijd doet met een enorme glimlach. Ook verzet ze achter de schermen bergen werk.

 

Sjaak Chefkok

Sjaak is onze topchef en kan als geen ander met pure ingrediënten spelen. Hij weet onze klanten (en zijn collega’s) iedere keer weer te verrassen met sublieme smaaksensaties.

Tamara Smaakadviseur

Tamara is een smaakmaker pur sang. Als specialist in ‘zoet zonder suiker’ en met passie voor de Italiaanse keuken tovert ze de meest smaakvolle gerechtjes op tafel. Ook verzorgt Tamara workshops.

Auke Eventmedewerker

Met zijn no-nonsense persoonlijkheid is voor Auke niets te gek. Hij werkt dan ook in de uitvoering tijdens alle voorkomende events, workshops en feestjes.

Mandy Eventmedewerker

Mandy ontvangt onze gasten met een grote glimlach en begrijpt gastvrijheid als geen ander. Ze draagt bij aan het creëren van een spraakmakende beleving.

Kim Stagiaire Multimedia Design

Kim is onze stagiaire Multimedia Design. Ze filmt, ze creëert en ze ondersteunt ons om Sfeer en Smaak nóg meer bekendheid te geven.

Cas Eventmedewerker

Als één van onze eventmedewerkers werkt Cas in de uitvoering tijdens onze events, workshops en feestjes. Dankzij zijn sportieve achtergrond ondersteunt Cas ook bij sportieve teambuildingsactiviteiten.

Je laten inspireren?