Unieke locatie inspiratie in de natuur landelijk gelegen panoramaterras workshop bijeenkomst
5x waarom jij het kiemkwartier wilt ontdekken
  • 17 februari, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

unieke en inspirerende locatie

Het Kiemkwartier is de thuisbasis van maar liefst drie jonge en ambitieuze bedrijven. Zowel evenementenbureau Sfeer en Smaak als Dave’s Oerburger en Vormbeeldig Fotografie genieten hier van hun kantoor en komen iedere ochtend fluitend binnen. Deze combinatie van talentvolle jonge mensen zorgt ervoor dat het Kiemkwartier een extra dimensie krijgt, je vindt dit bijvoorbeeld terug in de styling en sfeer. Er zijn uiteraard nog veel meer redenen die het de moeite waard maken om deze unieke locatie te komen bekijken. We hebben er vijf op een rij gezet.

1. NATUUR
Naast de bomen- en plantenkwekerij waar het Kiemkwartier zich op bevindt, loopt ook de Beekbergse Beek door de achtertuin en grenst het terrein aan het Beekbergerwoud. De muren zijn bedekt met leem en er is een leemhaard die het pand efficiënt verwarmt. Grote delen van het dak zijn bedekt met sedem en ook onder dit dak tref je veel verschillende planten en bloemen. Al deze aspecten zorgen voor een landelijke en natuurlijke uitstraling, zowel binnen als buiten ben je midden in de natuur.

2. MENSEN
Zoals al beschreven, zijn het vooral de mensen achter de bedrijven die zorgen dat het Kiemkwartier net dat extra stukje sfeer en smaak biedt. Gedreven jonge detailliefhebbers en fijnproevers met een gedeelde liefde voor het evenementen vak, oog voor detail en enthousiasme voor hun eigen passies.

3. MULTIFUNCTIONEEL
Het Kiemkwartier kan zeer divers worden ingedeeld, de grote zaal alleen al zorgt voor vrijwel alle denkbare opties voor een zaalindeling. Tegelijk voelt de zaal knus wanneer er 10 gasten binnen zijn en ruimtelijk wanneer dit er 150 zijn. Ook zijn er drie subruimtes waar in aparte groepen gewerkt kan worden. De tuin rondom het pand is heerlijk om even doorheen te struinen en vanuit de keuken komen verrassende broodjes, gerechten en hapjes zodat ook de inwendige mens niets tekort komt.

4. INSPIRATIE
Er zijn creatieve oplossingen bedacht om het pand te verwarmen en te isoleren. De manier waarop de ruimtes zijn ingericht geeft een huiselijke en tegelijk een professionele sfeer en de verlichting is zowel functioneel als smaakvol. De omgeving zorgt voor rust en de locatie staat op de geboortegrond van de eigenaren van de bedrijven. Al deze facetten zorgen voor een zeer inspirerende plek waar ideeën ontkiemen en tot bloei komen.

5. PRAKTISCH
De locatie ligt midden in de natuur maar is desondanks goed bereikbaar. Je vindt het Kiemkwartier op een steenworp afstand van Apeldoorn en het ligt op slechts enkele minuten rijden van de A1 en de A50. We hebben voldoende (gratis) parkeerplekken voor de deur en in de directe omgeving zijn er vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Kortom voor een bedrijfspresentatie, vrijgezellenfeest, brainstormsessie, teambuildingsdag, workshop of een feestje is het Kiemkwartier dé uitgelezen plek.

Je laten inspireren?