6 tipsteambuildingfunVeluwenatuur sportief outdoorcultuur snuivenwatersportin de buurt van het Kiemkwartier
6x fun rondom het Kiemkwartier!
  • 6 maart, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Activiteiten in de buurt

We hebben met het Kiemkwartier een heerlijke en inspirerende locatie voor presentaties, seminars en uiteenlopende bijeenkomsten. Niet alleen zijn we ontzettend trots op deze locatie, we zijn ook ontzettend blij met alle mogelijkheden die de omgeving onze gasten biedt. Wat die mogelijkheden zijn? We zetten ze graag voor je op een rij.

1. DE NATUUR IN
Het Kiemkwartier vind je midden op de Veluwe. Dit biedt natuurlijk volop mogelijkheden om de natuur te ontdekken en even heerlijk te ontspannen. Onze gasten wandelen tijdens pauzes regelmatig even langs de Beekbergse Beek (die door onze achtertuin stroomt) of steken de weg over voor een ommetje in het Beekbergerwoud. Maar ook de bossen rondom Klarenbeek zijn prachtig en lenen zich goed voor een ontspannen wandeling of fietstocht.

2. SPORTIEF OUTDOOR
Vooral tijdens het voorjaar en in de zomermaanden combineren veel van onze klanten hun bijeenkomst bij het Kiemkwartier met een sportieve outdoor activiteit. In de directe omgeving – en zelfs ook in onze ‘achtertuin’ – is van alles mogelijk. Van boogschieten tot een tocht per step en van een potje KanJam tot bubbelvoetbal. En dat zijn slechts een aantal van de mogelijkheden…

3. OP ONTDEKKINGSTOCHT
Eén ding kunnen we je zeker aanraden: ontdek de omgeving van het Kiemkwartier, het is er prachtig. Wil je flink wat kilometers verkennen? Boek dan bijvoorbeeld een solextour of stap in een oude Daf 33 naar keuze en ga op ontdekkingstocht. Wanneer je de regio vanuit de lucht wilt bekijken, boek je simpelweg een rondvlucht!

4. CULTUUR SNUIVEN
Het Kiemkwartier is niet alleen gelegen in een prachtige omgeving, de regio is ook nog eens rijk aan cultuur. Bezoek na een presentatie, training of workshop bijvoorbeeld (de tuinen van) Paleis het Loo, maak een ritje met de Veluwse Stoomtrein of laat je imponeren door de vogels in de lokale roofvogeltuin.

5. WATERSPORT
Zoals al genoemd stroomt de Beekbergse Beek door onze achtertuin. Ook vind je recreatiegebied Bussloo en de IJssel op een steenworp afstand van het Kiemkwartier. Stap bijvoorbeeld in een kano en vaar over de beek door prachtige natuur of bouw samen een vlot en ga Bussloo verkennen. De onderwaterwereld van Bussloo ontdekken? Trek dan een duikpak aan. Aan watersportmogelijkheden geen gebrek!

6. FOTOSHOOT
Hoe is het gesteld met jouw profielfoto op LinkedIn? Of is de teamfoto op de website wel toe aan een update? Combineer jouw activiteiten bij het Kiemkwartier met een fotoshoot. We hebben namelijk een fotograaf in huis! Dit maakt het wel erg gemakkelijk om in de studio mooie portretfoto’s te laten maken of om buiten mooie beelden te schieten. Met onze fotograaf kun je alle kanten op.

Wil je meer weten over deze aanvullende mogelijkheden die het Kiemkwartier je biedt? Bel ons of stuur ons een bericht en we vertellen je er graag meer over.

Leuke activiteit gezien?