Fine foodchefkokfijnproeverborrelhapjeslunchdinerwalking dinnerculinair verrassensmaakmaker
Een kijkje in de keuken
  • 21 juli, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Sjaaks passie voor fine food

We doen onze naam graag eer aan. Dat betekent onder andere dat we werken met de beste detailliefhebbers en fijnproevers. Sjaak is zo’n fijnproever. Een smaakmaker pur sang. Als onze Chefkok tovert hij de meest smaakvolle en spraakmakende gerechten op tafel. Van borrelhapjes tot een luxe diner, het is altijd genieten. Het smaakt niet alleen goed, de gerechtjes die Sjaak maakt zien er ook nog eens waanzinnig uit. Dat zorgt voor oh’s, ah’s en hmm’s.

De passie van Sjaak
Sjaak volgde verschillende opleidingen en deed bewust werkervaring op bij restaurants uit de ‘Lekker top 100’, niet de minste namen! Restaurants met een duidelijke eigen identiteit en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij het Roode Koper in Ermelo leerde hij bijvoorbeeld de finesse van het combineren van smaken en het creëren van mooie gerechten. “Maar ook mijn oma heeft een aandeel in het ontstaan van mijn passie voor koken en creëren! Haar heerlijke gerechten zorgden ervoor dat ik van jongs af aan al een grote liefde voor eten heb”, vult Sjaak aan.

Het combineren van smaak en styling
Dat Sjaak als geen ander kan inspireren en creëren met food blijft ook bij onze klanten niet onopgemerkt. Regelmatig werkt Sjaak nauw samen met onze stylist, wat volgens hem een toegevoegde waarde is: “We zijn hierdoor in staat om complete en verrassende foodconcepten neer te zetten. Maar het gaat verder dan dat. Het foodaanbod kan nog zo perfect zijn, maar wanneer de styling en organisatie van het feestje of event niet net zo perfect zijn sla je de plank mis. De collega’s van Sfeer en Smaak hebben ieder hun eigen specialisme, dat maakt dat we samen een sublieme sfeer- en smaakbeleving neerzetten waarbij alles klopt. Pas wanneer je ziet dat wat we gecreëerd hebben ook echt aanslaat en je gasten ziet genieten van je creaties weet je dat het weer geslaagd is. Ik wil gasten culinair blijven verrassen.”

Foodinspiratie opdoen?