Klantevent festival stijl outdoor event bedrijfsevenement fine food
Gasten ontvangen op een festivalterras
  • 12 januari, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Outdoor klantevent

Voor Witteveen+Bos dachten we afgelopen zomer mee over een jaarlijks outdoor klantevent. De locatie: het Worpplantsoen in Deventer. Een sfeervol park dat volop mogelijkheden biedt voor uiteenlopende evenementen en festiviteiten. Al snel viel de keuze op een ontspannen festival setting, zonder al te veel poespas.

Fijn festivalsfeertje
In een paar uur tijd ontvingen we 950 gasten (klanten van Witteveen+Bos met hun familie). Het event vond plaats tijdens het stadsfestival Deventer op Stelten, waardoor er op andere plekken in het park ook festiviteiten plaatsvonden waar wij het eventterrein op afstemden. Gasten combineerden hun komst naar het ‘festivalterras’ van Witteveen+Bos met een bezoek aan het stadfestival. Dit zorgde voor een uitgelaten sfeer op en rondom het eventterrein.

Kleurrijke styling
Omdat het om een besloten event ging, was omheinen van het terrein een must. Omdat we een open sfeer wilden creëren hebben we geen hekwerk gebruikt, maar sfeervolle linten. Deze linten lieten we ook terugkomen in de bomen op het terrein, waarvan de kleuren perfect pasten bij de kleuren van de lampionnen die we ophingen en de kleedjes die over het terrein verspreid lagen.

Fine food en drinks
Uiteraard kon een met zorg samengesteld foodaanbod niet ontbreken. Dit varieerde van flame grilled burgers tot verse groenten en van ijs tot suikervrije cupcakes. Dranken serveerden we vanuit een centrale bar, ook installeerden we een zelftap bar voor verfrissend water met een eigenwijs smaakje.

Klantevent organiseren?