eindejaarsfeest bedrijfsfeest sfeervol event outdoor event winters event fine food live muziek
Het jaar knallend afsluiten
  • 20 december, 2016
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Sfeervol eindejaarsfeest

Ieder jaar organiseert Sallcon een eindejaarsfeest voor hun medewerkers (met een afstand tot de arbeidsmarkt) en vrijwilligers. Tijdens dit feest, dat bij Sallcon op het terrein plaatsvond, werden ook 1.000 kerstpakketten uitgereikt.

Tevreden gezichten
Gezien het aantal verwachte gasten besteedden we nauwgezet aandacht aan de indeling van het terrein en de routing rondom de verschillende food stands. Daarnaast vroeg de specifieke doelgroep ook wat extra aandacht, waarin we geadviseerd werden door onze contactpersonen bij Sallcon. Dankzij een nauwe samenwerking met de klant realiseerden we een eindejaarsfeest waar gasten nog lang over na zullen praten. Gedurende het feest zagen we niets anders dan stralende en tevreden gezichten.

Sfeer en Smaak
Alle food en dranken stands bouwden we om een centraal kampvuur, waar omheen gasten zich konden opwarmen. Om dit kampvuur kon je niet heen! Het trok gedurende het feest dan ook veel publiek, net als het podium waar de Muziek Slijterij live optrad en de diverse food stands. We boden de gasten o.a. Dave’s Oerburger, frieten, pulled pork, gegrilde groenten en poffertjes. Voor de bereiding van een aantal van deze gerechten konden onze smokers natuurlijk niet ontbreken, wat het feestterrein een extra stoere uitstraling gaf. Tijdens het eten – of om ontspannen van de live muziek te genieten – streken gasten neer op een pallet tribune, die voorzien was van sfeervolle kussens en kleedjes.

Dit eindejaarsfeest was voor ons extra bijzonder. Want we werken niet iedere dag aan een onvergetelijk event om vakmensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Ontzettend waardevol!

Het jaar knallend afsluiten?