Landelijk lunchenpuur genietenbroodjeslunch verse producten lunchen bij het Kiemkwartier smakelijke lunchVeluwse lunch
Om je vingers bij af te likken
  • 23 augustus, 2017
  • Mariëlle Schiphorst-Dolman

Landelijk lunchen

 

Rustieke broden, mooie producten uit de regio en vers fruit. Het hoort er allemaal bij wanneer je landelijk luncht bij het Kiemkwartier. Dat kan binnen, op de banken voor de deur of bij de beek die door onze achtertuin stroomt. Het maakt ons niets uit! Jou puur en landelijk laten genieten is het uitgangspunt. Daarbij zijn we zelf altijd op zoek naar leuke nieuwe combinaties en zijn we dol op seizoensproducten. Dat betekent dat wanneer je vaker bij ons luncht je iedere keer weer iets anders kunt verwachten.

Smakelijk genieten
Natuurlijk moet de lunch heerlijk zijn, om je vingers bij af te likken. Maar we vinden het ook belangrijk dat het er goed uitziet. Oftewel: het totale plaatje moet kloppen. Net zoals bij alle andere dingen die we doen. We houden niet van half werk. We bruisen altijd van culinaire- en stylingsideeën. We kunnen niet wachten om onze nieuwe foodplannen weer in de praktijk te brengen! We blijven je graag verrassen wanneer je landelijk komt lunchen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor foodconcepten tijdens de lunch of tijdens jouw (bedrijfs)feest of event? Laat het ons weten.

Landelijk lunchen?