Mixed Emotions Inspiratiefestival Foodpartner Oerburger Luxe tosti's
Stagiaire Kim aan het woord
  • 7 december, 2017
  • Kim Kalma

Inspiratie opdoen bij Mixed Emotions Live

Ik loop nu twaalf weken stage bij Sfeer en Smaak. Weken die echt voorbij zijn gevlogen!  In die periode heb ik al aan veel verschillende projecten gewerkt. Zo hebben jullie waarschijnlijk weleens een foto of video voorbij zien komen via social media waaraan ik heb meegewerkt.

Inspiratie opdoen
Om nieuwe inspiratie op te doen heb ik op 9 november samen met Mariëlle het inspiratiefestival ‘Mixed Emotions Live’ bezocht. Dit evenement werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marketing en communicatie professionals. Er kwam van alles aan bod, van de nieuwste trends tot kunst. Daarnaast was er natuurlijk ook ruimte voor muziek en food. De organisatie is in handen van reclamebureau Emotion, in samenwerking met diverse partners.

Gedurende de dag hebben Mariëlle en ik verschillende sprekers bezocht. We hebben veel informatie gekregen over hoe wij, als Sfeer en Smaak, onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en hoe wij hun ervaring bij Sfeer en Smaak nog beter kunnen maken.

Voor- en achter de schermen
Wat het nog leuker maakte, was dat Sfeer en Smaak voor het derde jaar op rij één van de foodpartners was. Hierdoor heb ik het evenement van meerdere kanten mee kunnen maken, zowel achter de schermen als daarvoor. Vanuit Mixed Emotions was dit jaar de vraag of Sfeer en Smaak naast hamburgers (de bekroonde Dave’s Oerburger) ook iets anders kon bieden aan bezoekers die aan het begin van de middag al aanwezig waren. Leuk, lekker en laagdrempelig moest het zijn. Zodoende hebben we een brainstorm gehouden met het team en zijn we uiteindelijk naast hamburgers, ook tosti’s gaan maken tijdens het event. Geen standaard tosti’s natuurlijk! Het werden tosti’s met een twist. Voor mij was dit extra leerzaam, omdat ik nu ook kon zien wat voor een dergelijk evenement allemaal georganiseerd moet worden en welke details daar allemaal bij komen kijken. Extra leuk: de tosti’s die we hadden bedacht liepen als een trein!

Volop leuke projecten
Ik loop tot begin februari stage bij Sfeer en Smaak en er liggen tot die tijd nog een hoop leuke projecten voor mij klaar. Natuurlijk komen de feestdagen eraan en hiervoor ga ik tijdens een aantal evenementen bijvoorbeeld foto’s maken. Maar we kijken ook alvast vooruit naar 2018, want ook dan gaan we natuurlijk door met het bedenken en organiseren van unieke belevingsconcepten! En wie weet horen jullie in de toekomst nog veel meer van mij…

Kim is Stagiaire Multimedia Design

Geïnspireerd geraakt?