SecretaressedagworkshopCoachKimaromatherapieverrassinghet Kiemkwartierinspiratiemiddag20 april
Sfeer en Smaak verwelkomt secretaresses
  • 15 maart, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Verras jouw Secretaresse

Werp een blik op de vele inhaakkalenders die het wereldwijde web rijk is en je ziet dat het iedere dag wel een ‘bijzondere’ dag is. Van de dag van de tijger tot lelijke truiendag. Veel van deze dagen staan eigenlijk niet in onze agenda… In tegenstelling tot een omcirkelde 20 april. Want op deze derde donderdag van april is het Nationale Secretaressedag! Een speciale dag voor een groep dames en heren met wie wij dagelijks te maken hebben, een groep die dag in dag uit ontzettend veel regelt. Op 20 april draaien we de rollen om: wij regelen en jouw Secretaresse hoeft niets te doen! Alleen genieten, ervaren en zich laten inspireren.

Plan de middag van 20 april vrij voor jouw Secretaresse
We stelden een inspirerend middagprogramma samen, speciaal voor deze onmisbare secretaresses. Voor jouw Secretaresse! Verras hem of haar met een luchtige, inspirerende en leerzame middag. Plan jij de agenda van jouw Secretaresse vrij? Dan regelen wij de rest. Een dag van tevoren ontvang jij een mooie bos bloemen – geen standaard bos, maar een creatieve bos waarmee je indruk maakt – die jij op 20 april in de ochtend aan jouw Secretaresse kunt overhandigen, met natuurlijk een kaartje met het middagprogramma (op dit kaartje kun jij ook een persoonlijke boodschap kwijt).

 

Middagprogramma Secretaressedag

We ontvangen de deelnemende secretaresses in het inspirerende Kiemkwartier in Klarenbeek (nabij Apeldoorn), waar we hen een middag in de watten leggen.

13:45 uur Ontvangst bij het Kiemkwartier (Klarenbeek)
14:00 uur Workshop ‘Stralen van Zelfvertrouwen’ met CoachKim
15:15 uur Pauze
15:30 uur Workshop ‘Airspray maken’ met Ellen Wagenaar
16:45 uur Afsluiting middag

 

Aanvullende informatie

Kosten
Voor deze bijzondere middag voor jouw Secretaresse (inclusief mooie bos bloemen) betaal je slechts € 75,00 excl. btw.

Workshop: Stralen van Zelfvertrouwen
Communicatiedeskundige en vitaliteitscoach Kim Fokkens, beter bekend als CoachKim, gelooft heilig dat ieder mens de behoefte heeft om zich te blijven ontwikkelen. Mede door deze overtuiging kan ze als geen ander talenten tot bloei laten komen. Tijdens de workshop ‘Stralen van Zelfvertrouwen’ gaat CoachKim met de deelnemende secretaresses op zoek naar gedachten en gevoelens die invloed hebben op gedrag. Inzichten die absoluut van pas komen in de communicatie op de werkvloer.

Workshop: Airspray maken
Tijdens het ontspannen tweede deel van de middag verzorgt gediplomeerd Aromatherapeut Ellen Wagenaar de workshop ‘Airspray maken’. Ze vertelt vanuit haar ervaring en expertise over geuren, oliën en aroma’s en de mogelijke invloeden hiervan. Aansluitend op deze flinke dosis inspiratie, gaan de deelnemende secretaresses in teams aan de slag om een eigen luchtverfrisser te creëren. De luchtverfrisser met de lekkerste geur wint een leuke prijs. Daarnaast krijgt iedereen natuurlijk de zelfgemaakte geur mee naar huis, zodat het kantoor (of de woonkamer) altijd lekker ruikt!

Locatie: het Kiemkwartier
Het Kiemkwartier is een inspirerende ruimte die zich perfect leent voor workshops en allerlei andere bijeenkomsten. We ontvangen de deelnemende secretaresses met koffie, thee en iets lekkers. Natuurlijk staat er tijdens de workshops en de pauze ook een drankje voor hen klaar.

Secretaresse verrassen?