Spraakmakend Festivalwedding Creatief Sfeervol Smoker Fingerfood Muziekslijterij
Trouwen in de achtertuin
  • 27 oktober, 2017
  • Mariëlle Shiphorst - Dolman

Spraakmakende festivalwedding

Michel en Nicole klopten een paar maanden geleden bij ons aan met een heel leuk verzoek. Het stel zou in het geheim trouwen en nog diezelfde week naar Afrika vliegen voor een onvergetelijke reis. Bij terugkomst stond een knallende festivalwedding – in de achtertuin van de ouders van Michel – op het programma. Het was een eer om onderdeel van het complot te zijn! De uitnodigingen voor het huwelijksfeest gingen namelijk pas de deur uit op het moment dat het kersverse bruidspaar op reis ging. De festivalwedding stond bij ons dan ook op de planning als ‘mystery wedding’ en er waren slechts een aantal sfeer- en smaakmakers van alle details op de hoogte. Dit maakte het vooraf natuurlijk al een spraakmakend project waarvoor we flink wat sfeer- en smaakelementen verzorgden.

 

Van creatieve ideeën naar concrete plannen
Michel en Nicole barstten niet alleen van de leuke en creatieve ideeën, ze stonden ook meer dan open voor onze feestelijke hersenspinsels. Wat een fantastisch stel om mee te werken! Creatieve ideeën werden concrete plannen, waarna de taken werden verdeeld. Want natuurlijk wilden wij meewerken aan dit feestje! Tijdens hun reis zorgden wij er op de achtergrond voor dat alles tot in detail geregeld werd zodat het bruidspaar na hun reis in de vakantiemodus kon blijven hangen en zorgeloos kon genieten van hun festivalwedding. Aan alles was gedacht en de samenwerking was perfect, met als resultaat dat het festivalterrein er waanzinnig uitzag.

 

Van styling tot festivalfood
Gezellige zitjes rondom het vuur, robuuste houten meubelen, kleurrijke bloemen, sfeervolle lampjes en natuurlijk een grote tipi die de festivalsetting helemaal compleet maakte. Dit combineerden we met de creatieve bijdragen van Michel en Nicole. Omdat we naast sfeer ook zorgden voor smaakelementen, bouwden we een buitenkeuken waarin onze smoker natuurlijk niet kon ontbreken. We vulden vriendenplanken met heerlijk festival fingerfood, serveerden ‘oerballetjes‘ op stok en zorgden voor een smakelijke late night snack. Tenslotte namen we onze huisfotograaf Mariëlle van  Vormbeeldig Fotografie en onze huismuzikanten van de Muziek Slijterij mee. Alles viel samen en het werd een feestje waar ongetwijfeld nog lang over wordt nagepraat…

Uniek feestje organiseren