Unieke bruiloften bruiloft organiseren trouwtrends outdoor wedding intieme setting huwelijksaanzoek verrassingsconcepten
Unieke bruiloften in opmars
  • 14 februari, 2017
  • Mariëlle Schiphorst - Dolman

Klaar voor het trouwseizoen

Nu.nl publiceerde eerder deze week een artikel over trends in trouwland, trends die ons natuurlijk ook niet ontgaan zijn. Bruiloften worden intiemer gevierd, er is meer aandacht voor ambacht en de totaalbeleving moet kloppen. ‘Standaard’ is er niet meer bij. Maar laten we eerlijk zijn, ‘standaard’ is ook niet ons ding. We besteden liever aandacht aan weddingconcepten die passen bij het bruidspaar, die de persoonlijkheden en passies van de bruid en bruidegom benadrukken.

Waanzinnige trouwlocatie
We merken dat er steeds meer vraag ontstaat naar unieke bruiloften. Bruiloften die net even anders zijn. Maar wat is dan ‘net even anders’? Dat kan ‘m bijvoorbeeld zitten in de locatie. Het gemeentehuis en de voorheen veel geboekte feestzalen laten bruidsparen vaker links liggen. Niet zo vreemd vinden wij, want wat is er nou leuker dan van niets iets te maken. Een waanzinnige setting creëren op een uitgestrekte vlakte of in een weiland bijvoorbeeld. Een unieke trouwlocatie waar aan alle details is gedacht om een bruiloft onvergetelijk te maken. Uitnodigingen, styling, food, entertainment, fotografie… Alles moet perfect samenkomen, mét aandacht voor ambacht. Dit is wat het team van Sfeer en Smaak dagelijks met liefde en passie doet voor al onze bruidsparen. We werken met een culinair creatieve chef-kok, een fotografe die al menig bruiloft smaakvol heeft vastgelegd, eventspecialisten die niets aan het toeval overlaten en sfeermakers die de trouwlocatie adembenemend aankleden. Wij zijn klaar voor het trouwseizoen!

Het begint bij het aanzoek
Aan het organiseren van een onvergetelijke trouwdag gaat natuurlijk een huwelijksaanzoek vooraf. Hét aanzoek: je kunt het maar één keer goed doen. Een aanzoek dat indruk maakt vergt soms wat voorbereiding en vraagt om een creatief idee. Een huwelijksaanzoek is ontzettend persoonlijk. De één gaat voor groots en meeslepend met veel publiek, de ander kiest voor een intieme en romantische setting. Wat de stijl ook is, details kunnen bij ieder aanzoek het verschil maken. Sterker nog, ze maken het verrassingseffect compleet.

We zullen niets verklappen…
We kunnen ons voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken om je geliefde te verrassen met een verbluffend aanzoek. We houden er wel van om in het geheim mooie plannen te beramen, daarnaast barsten we van de spectaculaire aanzoekideeën. Neem gerust contact met ons op en het blijft ons geheim…

Huwelijksaanzoek plannen?