bedrijfsevent personeelsfeest organisatie food styling
We houden van ieder seizoen
  • 4 oktober, 2018
  • Mariëlle Schiphorst-Dolman

Ieder seizoen is geschikt voor een (bedrijfs)event

We zijn weer volop bezig met de organisatie van teambuildingsactiviteiten voor het najaar, de kerst-, eindejaars- en nieuwjaarsborrels en het uitrollen van ons vitaliteitsprogramma. Allemaal gave dingen! We zouden bijna vergeten dat we een waanzinnige zomer achter de rug hebben…

Sfeerbeelden outdoor event

Outdoor bedrijfsevenement voor 350 gasten op locatie bij onze opdrachtgever.


Over deze zomer…
Het was een zomer (en een voorjaar) waarin we samenwerkten met nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Een zomer waarin we helemaal los mochten gaan wanneer het aankwam op foodbeleving en styling. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het mooie aan ons vak is dat we door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers (bedrijfs)events kunnen neerzetten die indruk maken en waarover wordt nagepraat.

 

Sfeerbeelden event festivalstijl

Outdoor bedrijfsevenement in festivalstijl voor 800 gasten in het park.


Beleef de seizoenen
Natuurlijk, iedereen heeft een favoriet seizoen. De één kan niet wachten tot de eerste sneeuwvlokken vallen, terwijl de ander nu alweer verlangt naar de zomer van 2019. Maar dat betekent niet dat alleen jouw favoriete seizoen geschikt is voor een geslaagd (bedrijfs)event. Dat kan namelijk in ieder seizoen! Ja, ook in de herfst wanneer het weer ontzettend onstuimig kan zijn en in de winter wanneer de temperaturen onder nul gaan. Onze eventspecialisten werken dagelijks aan de organisatie van events waarbij beleving centraal staat. Inmiddels is ‘beleving’ alweer een heerlijk containerbegrip, maar laten we wel wezen: een feestje wordt pas onvergetelijk wanneer alle zintuigen geprikkeld worden. Wanneer over ieder detail is nagedacht, wanneer het perfect past bij jouw merk en jouw bedrijf. We roepen dan ook uit volle borst: beleef de seizoenen! Laat het najaar je niet afschrikken, laat je verrassen.

 

Sfeerbeelden najaar

Diverse najaarsevenementen met aandacht voor sfeer- en smaakvol dineren.

 

Najaar 2018
Op de planning voor de komende maanden: o.a. winterse bbq’s, indoor en outdoor themafeesten, ultieme kerstbeleving, teambuilding, inspireren met eten en vitaal het jaar afsluiten. Nog niets op de planning voor dit najaar? Zonde! Dit is namelijk de periode van het jaar om met collega’s en klanten samen te komen. Om te feesten, te borrelen of te dineren. Of om te inspireren en plannen te maken. Wat je ook van plan bent, maak het spraakmakend. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze eventspecialisten om eens te brainstormen over een geschikt event voor jouw bedrijf.

Bedrijfsevent organiseren?