CoachKim: Coaching & Vitaliteit

6 Minimaal aantal deelnemers
2 uur (minimale duur)
100 % effectief

De perfecte combinatie van feiten en fun

We werken vanuit een prachtige locatie: het Kiemkwartier. Deze plek inspireert en biedt rust. Het is de perfecte plek voor training, teambuilding en ontspanning. Om de mogelijkheden van deze locatie volop te benutten organiseren we met regelmaat combidagen. We combineren een serieuze en inspirerende noot met flink wat fun. Voor deze dagen nodigen we graag CoachKim uit: vitaliteitsspecialist en een ster in het prikkelen van jouw talenten.

Aan de slag met talenten
Kim is een positieveling die gelooft in de individuele krachten en talenten van jou en jouw collega’s. Ze gelooft dat iedereen de behoefte heeft om zich te blijven ontwikkelen, ieder met zijn of haar eigen talenten. Haar trainingen en workshops geven je inzicht in je eigen functioneren. Vanuit dat inzicht belicht ze je ontwikkelmogelijkheden en ontstaat er ruimte om te groeien. CoachKim gebruikt effectieve tools en werkt altijd met de input die jij geeft. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je functioneren binnen jouw team en leer je feedback verwerken en geven. Ook leer je hoe je jezelf beter kunt uiten in vergaderingen en tijdens confrontaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de leerzame en interactieve trainingen die CoachKim voor onze klanten verzorgt.

Hoe vitaal is jouw bedrijf?
Om je als persoon – en uiteindelijk als bedrijf – optimaal te kunnen ontplooien, moet je vitaal zijn. Maar hoe vitaal ben jij eigenlijk? Tijdens een vitaliteitstraining houdt CoachKim je een spiegel voor. Samen met collega’s start je met een medisch onderzoek, waarmee we vetpercentage, cholesterolgehalte en bloedsuikerspiegel in kaart brengen. Zo weet je snel hoe vitaal jouw bedrijf als geheel is. Confronterend? Misschien. Maar des te leuker om samen aan de slag te gaan met het leefstijladvies dat CoachKim jouw bedrijf geeft. Wil je inzicht in jouw persoonlijke score? Dat kan natuurlijk. Dit bespreekt CoachKim graag een-op-een zodat jouw privacy gewaarborgd blijft.

Het effect van fun
Natuurlijk zijn de training- en coaching sessies van CoachKim ook apart te boeken. Maar de ervaring leert dat de impact van deze sessie groter is wanneer je de dag samen afsluit met een luchtige teambuildingsactiviteit. Hiervoor hebben we een breed aanbod. Van steppen in de natuur tot jullie eigen hamburgers creëren en van kanoën in de beek tot het maken van je eigen luchtverfrisser. We kijken graag samen met jou wat het beste bij jouw bedrijf past.

Nieuwsgierig?
CoachKim biedt vanuit het Kiemkwartier tal van trainingen, coachings- en inspiratiesessies. Benieuwd wat ze voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Omarm je talenten, krijg inzicht en ontwikkel jezelf.

Hoe vitaal ben jij? CoachKim houdt je een spiegel voor.

Combidagen: training van CoachKim + actieve teambuilding.

Training van CoachKim?