Congressen en seminars

500 Vanaf prijs
10 minimaal aantal personen
365 dagen per jaar

Gasten raken er niet over uitgepraat

Congressen en seminars zijn er om kennis te delen, gasten te inspireren en discussies over spraakmakende onderwerpen aan te wakkeren. Maar bijvoorbeeld ook om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of dienstenpakket te vergroten. Wat jouw doel ook is, ieder congres of seminar verdient een belevingsconcept van Sfeer en Smaak. Een concreet plan om voor jou een magnifiek congres of seminar neer te zetten. Een dag (of dagen) waar gasten niet over uitgepraat raken en een event dat zij volgend jaar wederom willen bezoeken.

Congres organiseren
Bij het organiseren van een congres of seminar komt heel wat kijken. Het programma moet inhoudelijk sterk en aansprekend zijn voor jouw doelgroep. De locatie moet inspireren, het eten moet prikkelen en de sfeer moet meer dan aangenaam zijn. De totaalbeleving moet dus kloppen. Bij het samenstellen van een treffend belevingsconcept vragen we jou het hemd van het lijf. Want pas wanneer we exact weten wat jouw wensen en doelen zijn, kunnen we een event organiseren waar nog lang over wordt nagepraat.

Organisatie met oog voor detail
We zeggen niet voor niets dat we bij Sfeer en Smaak detailliefhebbers zijn. Het zijn namelijk de details die het verschil maken, die gasten aanzetten tot denken en jouw congres onvergetelijk maken. We denken dan ook met zorg mee over de samenstelling van het programma en we werken alleen samen met leveranciers die net zo pietje precies zijn als ons eigen team. Vakmensen met oog voor detail en liefde voor hun vak. Zo organiseren we samen met jou het beoogde congres, met net dat beetje meer. Dit doen we onder andere bij het Kiemkwartier en een aantal andere spraakmakende congreslocaties in het land.

Van ontbijtsessie tot meerdaags congres.

Organisatie van congressen met oog voor detail.

Inspiratie opdoen bij onze eigen congreslocatie: het Kiemkwartier.

Congres organiseren?