Dave’s Oerburger: hamburger workshop

4 uur durende workshop
20 leuke food facts die je nooit meer vergeet
365 dagen per jaar mogelijk

Word een burgermaster!

Een workshop in de Oerkeuken van Dave’s Oerburger is een beleving, we zeggen onderling wel eens dat we met zendingswerk bezig zijn. We zijn op een missie. We willen ervoor zorgen dat de deelnemers na onze workshop bewuster met eten omgaan, weer echt gaan proeven én nadenken over hoe je gezonde producten optimaal kan toepassen. Daarnaast geven we uitleg over het vlees dat we gebruiken en de groenten die dagelijks worden gebruikt in vrijwel iedere keuken in Nederland.

Zelf creëren
Tijdens de hamburger workshop ga je in teams aan de slag om je eigen signatuurburger te creëren. Dit proces gaat vooral over smaak. Maar met de informatie waarmee we jullie inspireren, gaat het zeker ook over gezondheid en het toepassen van pure producten. Wij kijken uiteraard over jullie schouders mee, beantwoorden vragen en geven tips. Toch wordt jullie signatuurburger het resultaat van jullie eigen creativiteit, teamspirit en gevoel voor smaak.

Teambuilding
Door in teamverband te werken kom je met elkaar tot beslissingen, net zoals op de werkvloer. Het grote verschil is dat het nu gaat over een veel luchtiger en smakelijker onderwerp: een hamburger. Het wedstrijdelement in de workshop zorgt voor onderlinge strijd, een nauwe samenwerking en het benutten van talenten. Het doel is tenslotte het maken van de beste hamburger van de dag. Behalve de eer, valt er ook een mooie prijs te behalen. Samen dit doel nastreven zorgt voor een teamprestatie die z’n vruchten afwerpt op de werkvloer.

Burgers bakken met vrienden? Ook dat kan!
De hamburger workshop heeft een aantal basisingrediënten, maar daar kunnen we flink mee variëren. Dit betekent dat de workshop ook uitermate geschikt is voor vrienden, buren of families. Wist je dat de Oerburger van onze Dave in 2014 door o.a. topchef Ron Blaauw bekroond werd tot de beste burger van Nederland? Deze burger kun je proeven tijdens onze hamburger workshop.

Iedere locatie is mogelijk, zowel binnen als buiten.

Effectieve en smaakvolle teambuilding.

Duur: 3,5 tot 4 uur.

365 dagen per jaar te boeken.

Kennis delen, fun facts, onderlinge competitie en burgers bakken

Optionele ingrediënten mogelijk, zoals live muziek en fotograaf.

Hamburgers bakken?