Stefan Groothuis: sportieve teambuilding

1 olympisch kampioen
100 % sportief uitgedaagd worden
4 seizoenen per jaar mogelijk

Sporten met olympisch kampioen

Stefan Groothuis is een Nederlandse topschaatser die mooie resultaten op zijn naam heeft staan. In 2014 behaalde hij tijdens de Olympische Spelen in Sotsji bijvoorbeeld goud op de 1.000 meter. Inmiddels heeft hij zijn carrière als topsporter beëindigd. Maar dat betekent niet dat Stefan niet meer met sport bezig is. In tegendeel! Hij geeft met regelmaat inspirerende lezingen, trainingen en workshops. Met trots kunnen we zeggen dat deze olympisch kampioen een samenwerkingspartner is van Sfeer en Smaak. Dat resulteert in variërende sportieve programma’s en teambuildingsactiviteiten.

Sportieve teambuilding
Bij het Kiemkwartier ontvangen we onder andere groepen voor inspiratiesessies, besprekingen en workshops. Hoe enerverend jullie bijeenkomst ook is, een frisse neus halen werkt altijd goed voor het concentratievermogen. Natuurlijk kunnen jullie door de kwekerij wandelen, maar jullie kunnen onder leiding van Stefan Groothuis ook een uurtje sportief aan de slag op ons landelijke sportveld. Als topsporter weet hij teams als geen ander te motiveren om zowel fysiek als mentaal fitter en weerbaarder te worden.

Laat je uitdagen!
Ga je liever voor een échte sportieve uitdaging? Kies dan voor een stevige bootcamp. Vol passie laat Stefan jullie kennismaken met de positieve effecten van bewegen. Hij daagt jouw medewerkers uit op het gebied van behendigheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Kwaliteiten waarvan ook in werksituaties veel wordt gevraagd.

Stefan: “Door mijn kennis en ervaring als topsporter in te zetten weet ik mensen te motiveren om letterlijk en figuurlijk uit de luie stoel te komen. Op het landelijke sportveld bij het Kiemkwartier van Sfeer en Smaak ga ik met teams aan de slag om samen de beste sportieve resultaten te behalen. Daarvoor hebben de deelnemers meer nodig dan alleen uithoudingsvermogen. Ik daag hen namelijk zowel fysiek als mentaal flink uit!”

Voor grote en kleine groepen.

Sportief aan de slag op ons landelijke sportveld.

Onder professionele begeleiding van topsporter Stefan Groothuis.

Sporten met olympisch kampioen?