Vitale lunch

2 uur durende lunchworkshop
8 deelnemers (minimaal aantal)
100 % puur, gezond én lekker

Klein beginnen, groots resultaat

Vitaal heeft volgens de van Dale twee betekenissen. Eén: voor het leven van groot belang. Twee: krachtig en energiek. Logisch dus dat vitaliteit bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Tig onderzoeken wezen al uit dat wanneer medewerkers zich fit en vitaal voelen ze gelukkiger zijn en dat merk je ook op de werkvloer. Vitale medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek en hebben meer plezier in hun werk. Maar vitaliteit is inmiddels zo’n ‘ding’ geworden dat het in de categorie containerbegrippen dreigt te belanden (of daar zelfs al is beland). Er is zo veel te vinden over dit onderwerp dat veel organisaties door de bomen het bos niet meer zien. Daarom zeggen wij: klein beginnen! Dat zorgt uiteindelijk voor groots resultaat. Dat kan zo simpel zijn als deelnemen aan een vitale lunch.

Wat is een vitale lunch?

Dat is simpel. We houden het namelijk graag praktisch. Onze vitale lunch is een anderhalf tot twee uur durende lunchworkshop. Dat betekent heerlijk eten én leuke dingen leren over voeding. Je leert hoe je nieuwe combinaties maakt, hoe je varieert en hoe je je lunch afstemt op je ontbijt, diner en tussendoortjes, zodat je op dagelijkse basis de voedingsstoffen binnenkrijgt die je daadwerkelijk nodig hebt. Door een optimale balans in voedingsstoffen neemt je energie toe en voel je je fitter.

Voedzame lunch en verrassende energizers

We kijken ook hoe het vooral makkelijker kan. Want eerlijk is eerlijk: veel mensen nemen de lunch en tussendoortjes van huis mee en willen in de ochtend niet te veel tijd kwijt zijn aan de voorbereiding. Gelukkig kun je volop variëren en gezond eten zonder dat het extra tijd kost. Oftewel, door klein te beginnen kun je op dagelijkse basis vitalere keuzes maken en dat merk je! Zet de eerste stap met een voedzame lunch en verrassende energizers voor tussendoor.

Samen met je collega’s aan de slag

Tijdens de vitale lunch ga je samen met je collega’s aan de slag met het samenstellen van jullie eigen lunch. Daarbij brengen jullie de opgedane kennis direct in de praktijk. Smaken verschillen, dat maakt samenwerken met collega’s tijdens de lunchworkshop zo effectief. Je daagt elkaar uit, stelt kritische vragen en inspireert elkaar. Samenwerken zorgt voor nieuwe inzichten en dat is precies wat we met de vitale lunch willen bereiken. Weten wat je eet en kunnen benoemen waar voor jou en jouw team de winst zit op het gebied van voeding.

Natuurlijk kijken we met jullie mee om jullie van aanvullende tips te voorzien en persoonlijke voedingsvragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat een lunch niet alleen puur en gezond is, maar vooral ook lekker! Want waarom zouden smaakvol en gezond niet samen kunnen gaan?

Vitale lunch boeken

Benieuwd waar jouw winst – en de winst van jouw team – zit op het gebied van voeding? Boek dan eens de vitale lunch in plaats van een broodjeslunch of de Veluwse lunch. De vitale lunch is apart te boeken, maar vormt ook één van de bouwstenen van ons vitaliteitsprogramma die we op maat voor onze opdrachtgevers samenstellen. Andere bouwstenen zijn bijvoorbeeld stressreductie, geluk, energie mindfulness en beweging.

Praktisch: aan de slag met nieuwe inzichten

Effectief: klein beginnen, met groots resultaat

Inspirerend: gezond eten kan ook erg lekker zijn

Vitale lunch iets voor jou?