Winterse workshop: stamppot met ‘ballen’

4 uur durende workshop
3 stamppotten combineren met jullie eigen ‘bal’
5 maanden per jaar te boeken (oktober-februari)

Wie maakt de beste gehaktbal?

Tijdens de koudste maanden van het jaar bieden we een extra workshop. Een winterse kookworkshop welteverstaan! Wanneer je deze workshop boekt profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds gaan jullie samen actief aan de slag om de meest smaakvolle gehaktbal te creëren, anderzijds kunnen jullie ontspannen aanschuiven aan sfeervol gedekte tafels. Jullie combineren strijd en een flinke dosis fanatisme met een ontspannen avondje uit. Teambuilding én ontspanning! Volop redenen om deze winterse workshop te boeken dus…

Hamburger workshop, maar dan anders
Klinken de elementen van deze workshop je bekend in de oren? Dat kan kloppen! In de basis lijkt de winterse workshop namelijk op onze hamburger workshop. Sterker nog, de winterse workshop is een variatie op onze hamburger workshop. Dit betekent dat we je ook ontvangen in onze Oerkeuken, je kunt rekenen op zo’n 20 interessante foodfacts die je bijblijven én dat je samen aan de slag gaat met (vegetarisch) gehakt. Jullie gaan onderling in teams de strijd aan: wie maakt de beste gehaktbal?

De perfecte bal combineer je met steengoede stamppot!
Om de door jullie gemaakte ‘ballen’ goed te kunnen testen, combineren jullie ze natuurlijk met onze ambachtelijke stamppotten. Zodra jullie in teams de perfecte marinade voor jullie gehaktbal hebben gemaakt, verwerken jullie dit door het (vegetarische) gehakt. Tijdens onze hamburger workshop zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het grillen van de burgers en het opmaken van de borden. Dat is tijdens de winterse workshop niet het geval. Onze smaakmakers zorgen ervoor dat jullie gehaktballen met finesse gegrild worden, ondertussen kunnen jullie ontspannen borrelen aan lange tafels in ons pop-up restaurant in het Kiemkwartier. Heerlijk achteroverleunen terwijl wij het werk doen. Klinkt niet verkeerd toch?

Stemmen maar!
Zijn alle ‘ballen’ klaar? Dan dienen we het diner op. Jullie hoeven niets te doen, alleen te genieten. En goed te proeven natuurlijk! Het leuke is namelijk dat jullie niet weten welke gehaktbal van welk team is… Dit in tegenstelling tot onze hamburger workshop. Jullie proeven van alle gehaktvariaties (en de stamppotten natuurlijk) en bepalen individueel welke gehaktbal het beste smaakt. Wij verzamelen jullie ingevulde stemkaartjes en maken de winnende gehaktbal en daarmee het winnende team bekend. Dat team gaat natuurlijk naar huis met een leuk aandenken.

Avondje uit zoals jij het wilt
Voordat we jullie ontvangen voor de winterse workshop, willen we graag meer van jullie weten. Zo zorgen we ervoor dat er stamppotten op tafel staan die jullie het liefste eten, of waarmee we jullie juist kunnen verrassen. Wil je de winterse workshop extra feestelijk maken door een luxe gedekte tafel, door lekkere bubbels of door gezellige live muziek? Dat en meer kan allemaal.

We ontvangen jullie in ons sfeervolle Kiemkwartier.

Effectieve teambuilding én ontspannen achteroverleunen.

Duur: 3,5 tot 4 uur.

Van oktober tot februari culinair winters genieten.

Genieten aan stijlvol gedekte tafels.

Optionele ingrediënten mogelijk, zoals live muziek en unieke styling.

Zin in stamppot met ballen?