Het Kiemkwartier: Plek waar ideeën tot bloei komen

Onze uitvalsbasis in Klarenbeek is een inspirerende plek tussen het groen. Midden op de Veluwe op slechts enkele minuten rijden van de A1 en A50. Het Kiemkwartier is een bruisende plek waar ideeën ontstaan, waar je kunt genieten van het groen en de kabbelende beek in onze achtertuin. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en je te laten inspireren.

Inspirerende ruimte
Het Kiemkwartier is dankzij haar inrichting, locatie en eigen verhaal een inspirerende plek. De muren zijn van leem en zowel binnen als buiten zit je tussen het groen. De ruimte leent zich perfect voor presentaties, workshops, teambuildingsactiviteiten en tal van andere bijeenkomsten.

Fine food
Omdat wij vinden dat de totaalbeleving moet kloppen, zorgen wij er natuurlijk voor dat het je tijdens een bijeenkomst in het Kiemkwartier aan niets ontbreekt. Dat betekent onder ander fine food, goede koffie en inspirerende ideeën. Wij houden wel van een uitdaging, dus laat ons weten welke bijeenkomst jij naar het Kiemkwartier wilt brengen.

Het Kiemkwartier

 

Ook per dagdeel beschikbaar.

Van Veluwse lunch tot walking dinner.

Onder andere geschikt voor congressen, seminars, workshops en presentaties.

Landelijk gelegen tussen het groen met een beek in de achtertuin.

Op enkele minuten rijden van de A1 en A50.

Grote zaal en diverse subruimtes.

"Een inspirerende kraamkamer waar nieuwe ideeën op natuurlijke wijze tot bloei kunnen komen." Wiebe Alzerda Winkel - Voorzitter Klarenbeekse Ondernemers Vereniging

Op zoek naar een inspirerende ruimte?