Vergaderlocatie het Kiemkwartier: Plek waar ideeën tot bloei komen

Onze uitvalsbasis in Klarenbeek is een inspirerende plek tussen het groen. Midden op de Veluwe op slechts enkele minuten rijden van de A1 en A50, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vergaderlocatie het Kiemkwartier is een bruisende plek waar ideeën ontstaan, waar je kunt genieten van het groen, de kabbelende beek in onze achtertuin en het laatste oerbos van Nederland (het Beekbergerwoud) om de hoek. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, je te laten inspireren of om gewoon buiten de deur te vergaderen.

subruimtes heidag locatie

Groene ruimte
Het Kiemkwartier is dankzij haar inrichting, locatie en eigen verhaal een inspirerende plek. De muren zijn van leem en zowel binnen als buiten zit je tussen het groen. De ruimte leent zich perfect voor vergaderingen, workshops, teambuildingsactiviteiten, heisessies en tal van andere bijeenkomsten.

Capaciteit
Het Kiemkwartier: 10 – 120 personen
Panorama terras: 2 – 25 personen
Subruimte: 2 – 25 personen

Goed eten, vitaliteit en teambuilding
Omdat wij vinden dat de totaalbeleving moet kloppen, zorgen wij er natuurlijk voor dat het je tijdens een vergadering of een bijeenkomst in het Kiemkwartier aan niets ontbreekt. Dat betekent onder andere goed eten, heerlijke koffie en inspelen op de wensen van onze gasten. Alles is mogelijk. Zo bieden we naast een verzorgde broodjeslunch of uitgebreide Veluwse lunch ook een vitale lunch. Dat betekent heerlijk lunchen en door klein te beginnen een grootse resultaten te behalen op het gebied van vitaliteit.

Naast diverse mogelijkheden op het gebied van voeding, kun je bij het Kiemkwartier ook uiteenlopende teambuildingsactiviteiten en energizers (korte activiteiten, energieboosters) boeken. De dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een borrel of diner kan natuurlijk ook.

Eten en activiteiten

Arrangementen

Inspiratie arrangement:

Vergaderarrangement – 30 personen – 8 uur – € 45,00 excl. btw per persoon

In de ochtend ontvangen we jullie met koffie en thee met daarbij een smaakvolle streekspecialiteit. Ook staan er kannen water voor jullie klaar (infused met fruit en/of frisse kruiden), die we de hele dag bijvullen. Halverwege de ochtend is het tijd voor vers seizoensfruit, wat zorgt voor extra energie. Rond lunchtijd trekt de geur van vers gebakken broden de vergaderruimte in. We zorgen voor luxe belegde robuuste bammen die jullie aan de lunchtafel of op de vuist kunnen op eten. Voor ieder wat wils! Natuurlijk staat er ook een goed gevulde fruitschaal en kunnen jullie zuiveldranken en verse sappen pakken.

Eet de lunch ‘to go’ of trek er na de lunch op uit voor een wandeling in de frisse buitenlucht. Dat kan langs de beek die door onze achtertuin stroomt of door het laatste oerbos van Nederland dat zich om de hoek bevindt. Na de lunchwandeling kunnen jullie weer vol energie aan de slag. In de loop van de middag zetten we sappen en frisdranken voor jullie klaar en serveren we een smaakvolle snack die zorgt voor een energieboost. Na een intensieve en productieve vergaderdag mag er zeker geproost worden! De drankjes die tijdens de borrel genuttigd worden berekenen we op basis van nacalculatie aan jullie door.

Variaties op het inspiratie arrangement

Begin een vergaderdag bij het Kiemkwartier eens met zuivel, fruit en verse granola. Niet alleen een gezonde start, je zal merken dat de trage suikers in deze producten bijdragen aan jullie productiviteit.

Boek een energizer. Dit is een korte activiteit die jullie brein op een andere manier prikkelt. Werk bijvoorbeeld samen aan het bouwen van een bamboe toren of maak kennis met het (verslavende) spel KanJam.

Upgrade de luxe broodjeslunch naar een Veluwse lunch. Robuuste Veluwse broden om zelf te beleggen met smaakvolle kazen, vleeswaren van de keurslager, verse spreads en (kiem)groenten. Ook staat er een huisgemaakte soep en een mix-and-match salade voor jullie klaar.

• Kies voor onze vitale lunch. Smakelijk lunchen én een bak aan praktische kennis. In het kader van klein beginnen, groots resultaat nemen we jullie mee in de wereld van voeding. Geen saaie kost, maar praktische tips waarmee je zowel thuis als op het werk stappen kunt zetten op het gebied van bewuste keuzes.

• Combineer de afsluitende borrel met een goed gevulde borrelplank. We vullen de plank op basis van jullie wensen zodat de borrel altijd goed in de smaak valt, daarbij willen we jullie graag verrassen met unieke borrelhappen.

Ook per dagdeel beschikbaar.

Van Veluwse lunch tot walking dinner.

Onder andere geschikt voor congressen, seminars, workshops en presentaties.

Landelijk gelegen tussen het groen met een beek in de achtertuin.

Op enkele minuten rijden van de A1 en A50.

Grote zaal en diverse subruimtes.

"Een inspirerende kraamkamer waar nieuwe ideeën op natuurlijke wijze tot bloei kunnen komen." Wiebe Alzerda Winkel - Voorzitter Klarenbeekse Ondernemers Vereniging

Op zoek naar een inspirerende ruimte?